Slide background
+
Slide background
...to create a spectacular panorama slideshow!
Slide background
Slide background
Slide background

Deelnemers

Deze deelnemers dragen bij aan het leukste schoolreisje van Nederland!

Wagenborg Passagiersdiensten B.V.

Wagenborg Passagiersdiensten B.V., een divisie van de Koninklijke Wagenborg te Delfzijl, vervoert al bijna honderd jaar ieder seizoen honderdduizenden bezoekers naar de Waddeneilanden Ameland en Schiermonnikoog. Wagenborg Passagiersdiensten is, zeker bij het grote publiek, de meest bekende divisie van Wagenborg. Met een geschiedenis van prachtige ontmoetingen, stormachtige overtochten en vooral toegewijde mensen. Kwaliteit ten aanzien van dienstverlening en materiaal staan daarbij voorop. Wagenborg Passagiersdiensten B.V. is ISO 9001:2008 en ISM gecertificeerd.

Stichting Amelander Musea

De overkoepelende organisatie “Stichting Amelander Musea” beheerd de verschillende musea op het eiland en verzorgd bijna alle excursies.  de enthousiaste en deskundige gidsen, vaak eilanders van oorsprong, weten je alles te vertellen over de schitterende natuur en cultuur van het eiland. Een excursie of bezoek aan een van de schitterende musea is altijd weer een belevenis op zich.

De MS Zeehond

De MS Zeehond verzorgd al jaren de robbentochten met 100% zeehonden garantie. Niets is mooier dan de zeehonden te zien in hun eigen natuurlijke omgeving en je komt onwaarschijnlijk dicht bij. De  MS Zeehond verzorgd deze tochten al jaren op een altijd goed onderhouden en onberispelijk mooi schip. De verhalen onderweg maken de tocht extra interessant!

Nobel fietsverhuur

Nobel fietsverhuur is de enige fietsverhuur met vestigingen in Nes, Hollum en, Ballum en 2 servicepunten in Buren. Daardoor bent u verzekerd van een goede en snelle service. Er is ruim keus uit diverse soorten fietsen, variërend van een elektrische fiets tot een degelijke fiets met of zonder versnellingen. Ook voor kinderen hebben we keuze uit meerdere soorten fietsen. Van een eenvoudig fietsje tot een stoere MTB. Maar ook kinderzitjes voor de allerkleinsten onder ons. Wij verhuren uitsluitend fietsen van topmerken en topkwaliteit en zijn altijd goed onderhouden.

Amelandadventure

Amelandadventure vind het erg belangrijk dat schoolreisjes aan leuke en uitdagende buitensport activiteiten deel kunnen nemen. Door krappe budgeten is dit vaak niet mogelijk. Daarom heeft Amelandadventure voor het lager/middelbaar onderwijs speciale arrangementen gemaakt met gecureerde tarieven. Een deel van onze arrangementen zullen op onze locatie op het strand plaats vinden maar het is ook mogelijk om op locatie te werken (denk aan jullie verblijf).

Stayokay Ameland

Op een werkelijk schitterende locatie, verscholen in een grote duinpan, direct bij bos, zee en strand ligt het gezellige Hostel. Het Hostel heeft jarenlange ervaring met groepen studenten en scholieren en biedt door de verschillende gebouwen veel privacy per groep. Het hostel is  geliefd om zijn heerlijke maaltijden en gastvrije diensterlening. Stayokay Ameland is de ideale thuisbasis voor uw schoolreis met een zee aan ruimte.